• Ingyenes egészségnap

    a Seholsziget Élményparkban
    2018. szeptember 16-án

    HelyszínRészletek

Előzetes regisztráció alapján 200 gyermek FOODTEST 200+ ételintolerancia vizsgálatára lesz lehetőség összesen 11.980.000 Ft értékben. A több mint 220 féle ételérzékenység kimutatására alkalmas teszthez ingyenes dietetikai tanácsadást, étrendi naplót és étkezési tanácsadó jegyzetet is kapnak a jelentkezők.

A csaknem 60 ezer forint értékű csomagot 2-18 év közötti gyermekek kaphatják meg ingyen.

A park Egészségszigetén gyermekek ingyenes ételintolerancia vizsgálatát biztosítja a Gyermekmentő Alapítvány és a FOODTEST.HU Ételintolerancia központ.

Egészség és Szórakozás

Ingyenes Egészségnap gyermekes családok számára a Seholsziget Kalandparkban! A gyermekek önfeledt kacagása és a szülők egészséges életmóddal kapcsolatos tájékoztatása egy helyen!

Egészségügyi és életmód tanácsadás, dietetikai tanácsadás és akár ingyenes ételintolerancia mérés, gyermekek egészséges alvóhelyének kialakítása, elektroszmog diagnosztika tanácsadással.

Éljen át egy felejthetetlen kalandot, természetközeli, festői környezetben, az egyedülálló stílusú Seholsziget Élményparkban!

Gyermekes családoknak a belépés
és a programok ingyenesek!

Milyen Ingyenes programokkal várjuk?

Vonatozás

Gyerek jóga

Íjászat

Kézműves foglalkozás

Pán Péter meseszigete

Lovas fogatozás

Répa retek mogyoró koncert

Egészségügyi tanácsadás

Erdei Tanösvény felfedezése

Célkeresztben az egészség

Kérjen ingyenes ételintolerancia vizsgálatot gyermeke számára és jöjjenek el az Egészségszigetre! Az ételintolerancia tünetei jellemzőek, mégsem egyértelműek.

Gyakran okoz olyan panaszokat, melyek egyéb betegségek tünetei is lehetnek. Gyermekeknél jellemzően ekcémát, bőrproblémát, emésztési panaszokat, hasfájást, figyelemzavart, tanulási nehézségeket és fáradékonyságot okozhat.

Ha a hónapokon, éveken át elhúzódó orvosi vizsgálatok és kezelések sem hoznak eredményt vagy megnyugtató változást, akkor gyermekének feltehetően ételintoleranciája van.

Az Egészségszigeten összesen 11.980.000 Ft értékben ajándékoznak gyermekek számára ételintolerancia vizsgálati csomagot előzetes regisztráció alapján, de lesz egészségügyi- és életmód tanácsadás, dietetikai tanácsadás és elektroszmog tanácsadás, mérési lehetőség is!

Az ételintolerancia legyőzhető!

Ingyenes dietetikai tanácsadás

Biztos abban, hogy megfelelően étkezik? Tudja-e, hogy az egyre divatosabb diéták, étrendek közül melyiket válassza? Tisztában van-e azzal, hogy gyermeke fejlődését milyen táplálék szolgálja leginkább? Dietetikusunk válaszol!

  • Szakember segítségével egyszerű kitalálni mi kerüljön az asztalra
  • Személyre szabott tanácsadás, hogy azt egye, amire valóban szüksége van
  • Feltérképezzük, hogy gyermeke érzékeny-e valamely ételre

Ha fennáll az ételintolerancia gyanúja, akár 59.900 Ft értékű ételintolerancia tesztet adunk ajándékba!

Hallott már az Elektroszmogról?

Elektromos eszközeink, a működtetésükhöz szükséges elektromos hálózat, rádiókommunikációs antennák és jeltovábbító rendszerek használatuk során, még használaton kívüli állapotban is elektromos és mágneses erőtereket, valamint elektromágneses sugárzást bocsátanak ki magukból. A mesterségesen létrehozott elektromosságból, annak használatából származó káros fizikai hatásokat elektroszmognak nevezzük.

Ingyenes elektroszmog diagnosztikai tanácsadás az Egészségszigeten!

Részletek
a videóban!

Egészségnap! Egészségsziget

A FOODTEST vizsgálatokat és az ingyenes gyerekprogramokat a Gyermekmentő Alapítvány támogatja. 200 gyermek ingyenes vizsgálati csomagját finanszírozzák, 2-18 éves kor között. Ehhez előzetes regisztráció szükséges. A vizsgálati csomag teljes, azaz lelet, online dietetikai tanácsadás, napló, jegyzet jár hozzá.

Az elektroszmog vizsgálatokat, a gyermekjógát, a gyerekek állapotfelmérését és a kincskeresést a Daganatos.hu Alapítvány támogatja.

Adja meg adatait és regisztráljon az ingyenes egészségnapra és az ingyenes ételintolerancia vizsgálatra

FONTOS: Ha több gyermeket regisztrál, akkor minden gyermek számára külön lapot töltsön ki!

Az ingyenes ételintolerancia tesztre a regisztráció megtelt.

Várjuk szeretettel az ingyenes egészségnapon! A helyszínen még kisorsolunk 5 db Foodtest 200+ ételintolerancia tesztet.

Érdemes meglátogatni a Seholsziget Kalandparkot! Számos lehetőséggel, nyeremény belépőkkel, ingyenes programokkal, 55 ezer forint értékű, ingyen igényelhető elektroszmog vizsgálati csomaggal, gyermekjógával, gyermek állapotfelmérési lehetősséggel várjuk Önt és családját 2018.09.16-án, Nőtincsen!

Várjuk szeretettel
szeptember 16-án, vasárnap
a Seholsziget Élményparkban

2610 Nőtincs, Diófa u. 41.

2019 - FOODTEST.HU Ételintolerancia Központ © +36 1 424 0969 info@foodtest.hu