
Minden tizedik ember
A tej az egyik leggyakoribb és legértékesebb élelmiszer, de számos előnyös tulajdonsága ellenére sokan érzékenyek rá. A laktóz intolerancia a tejcukor emésztéséhez szükséges laktáz enzim hiánya miatt alakul ki.
A világon legalább minden tizedik ember küzd ezzel a problémával. A laktóz érzékenyek tünetei: puffadás, alhasi fájdalom és hasmenés tej fogyasztása esetén. Ugyanakkor nem árt tudni, hogy ilyen tüneteket nem csak a laktóz érzékenység, hanem egyéb étel intolerancia is okozhat!
Bejegyzés megosztása




Mi az ételintolerancia?
Ételintolerancia alakul ki, mikor az emésztés során bizonyos ételek nem képesek felszívódni így az emésztetlen komponensek kóros immunreakciót váltanak ki.
Kapcsolat
Címünk: 2049 Diósd, Álmos fejedelem u. 27.
Telefon: +36 1 424 0969
E-mail: info@foodtest.hu
