
Tejkészítmények:
Alfa- lactalbumin, béta-lactoglobulin, bivalytej, juhtej, kazein, kecsketej, tehéntej, tojásfehérje,
tojássárgája

Gabonafélék:
Árpa, búza, búzakorpa, durumbúza, gliadin, gríz, köles, kukorica, kuszkusz, lenmag, maláta, pohánka, quinoa, rizs, rozsliszt, tönkölybúza, transzglutamináz, zab

Húsok:
Bárányhús, bivaly, borjúhús, csirkehús, disznóhús, fogolyhús, fürjhús, kacsahús, kecskehús, lóhús, marhahús, nyúlhús, osztriga, pulykahús, rőtvad (szarvas-,őzhús), vaddisznóhús

Olajos magvak:
Dió, fenyőmag, földimogyoró, kesudió, kókusz, makadámdió, mandula, mogyoró, paradió, pisztácia, tigrisdió / földimandula

Zöldségfélék:
Amarantusz, articsóka, bors, brokkoli, burgonya, cékla, cikória, csicseriborsó ,cukkíni ,édesburgonya, édeskömény (levél), fehér karóbab, fehérrépa, fejes saláta, hagyma, juccakáposzta, vöröskáposzta, kapribogyó, karfiol, kelbimbó, kobaktök /, futótök, lencse, mángold, mogyoróhagyma, padlizsán, paprika, póréhagyma, ruccola, sárgarépa, spárga, spenót, széles bab, szójabab, torma, uborka, vizitorma, vörös vesebab, zeller, zöldbab

Gyümölcsök:
Alma, ananász, avokádó, banán, citrom, cseresznye, datolya, eper, faeper, fekete áfonya, fekete ribizli, füge, görögdinnye, gránátalma, grapefruit, gujava, kivi, körte, licsi, lime, málna, mandarin, mangó, mazsola, narancs, nektarin, olajbogyó, őszibarack, papaja, paradicsom, rebarbara, ribizli, sárgabarack, sárgadinnye, szeder, szilva, szőlő, vörösáfonya

Gyógynövények és fűszernövények:
Aloe vera, ánizs, babérlevél, bazsalikom, bors (fekete / fehér),
borsmenta, cayenne-bors, csalán, curry, édesgyökér, fahéj, fokhagyma, gingek,
ginzeng, gyömbér, kakukkfű, kamilla, kapor, komló, koriander(levél), kömény,
majoranna, menta, mustármag, petrezselyem, rozmaring,
sáfrány, szegfűszeg, szerecsendió, tárkony, vanília, vörös chili, zsálya

Halak:
Ajóka, alga espaguette, alga, spirulina, alga wakame, angolna, parti csiga, csuka, doradó, fekete sügér, fekete tőkehal, fésüs kagyló, foltos tőkehal, garnélarák, hering, homár, hüvelykagyló, kacsakagyló, kardhal, kaviár, kék kagyló, kemény-, vagy pénzkagyló, lazac, lepényhal, makréla, naphal, osztriga, ördöghal, pisztráng, polip, ponty, rombuszhal, sügér, szardínia, szívkagyló, tarisznyarák, tintahal, kalamári, tintahal, szépia, tonhal, tőkehal

Egyebek:
Fekete tea, zöld tea, agar-agar, élesztő, gesztenye, gomba, kakaóbab, kávé, kóladió, méz, nádcukor, napraforgómag, repcemag, szentjánoskenyér, szezámmag, tápióka
Mi az ételintolerancia?
Ételintolerancia alakul ki, mikor az emésztés során bizonyos ételek nem képesek felszívódni így az emésztetlen komponensek kóros immunreakciót váltanak ki.
Kapcsolat
Címünk: 2049 Diósd, Álmos fejedelem u. 27.
Telefon: +36 1 424 0969
E-mail: info@foodtest.hu
