Ez a könyv azért jött létre, hogy eloszlassuk a félelmeket és megkönnyítsük a személyes egészséghez vezető utat. Nem kell lemondani a kedvenc falatokról! Meg kell ismerni a diéta legfőbb szabályát: azt, hogy nincs olyan étrend, amely mindenkinek megfelelne vagy mindenkinek jót tenne. A diétát személyre szabottan kell kialakítani, azt is eláruljuk, hogyan. Előtte azonban meg kell szabadulnunk a gondolattól, hogy a diéta büntetés. Nem, nem az! Mi ebben a könyvben az egészséges élethez, közérzethez vezető utat köveztük ki! Minden ember máshogy dolgozza fel, bontja le az egyes élelmiszereket – és ehhez hozzátartozik az is, hogy szinte minden második ember érzékeny valamire.
Burján Szafi – diétás gasztroblogger, termékgyártó
Csicsely Katalin – FOODTEST vezető dietetikusa
A fenti gombra kattintva elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat és hozzájárul ahhoz, hogy hírleveleket küldjünk Önnek.
Így lepleztük le a szakácskönyvet Szafival a Facebookon
Bejegyzés megosztása
Mi az ételintolerancia?
Ételintolerancia alakul ki, mikor az emésztés során bizonyos ételek nem képesek felszívódni így az emésztetlen komponensek kóros immunreakciót váltanak ki.
Kapcsolat
Címünk: 2049 Diósd, Álmos fejedelem u. 27.
Telefon: +36 1 424 0969
E-mail: info@foodtest.hu