Hogyan segített az ételintolerancia vizsgálat?

Nézd meg 12 páciensünk történetét!

A zonulin, mint a bél barrier funkciójának szabályozója

A struktúra-funkció analízis kimutatta, hogy a toxin karboxiterminális része specifikus proteináz aktiválta receptorhoz, (PAR)2-höz kötődve az intercellularis TJ reverzibilis megnyitásához vezet, intracelluláris szignál aktiválásával

A vékonybél áteresztőképessége és az élelmiszer antigének

Az intestinalis epithelium szelektív gátat képez, elősegíti a tápanyagok bejutását, szabályozza az ion- és vízmozgást, limitálja a gazdaszervezet bél-bennék masszív élelmi antigén és mikróba tartalma okozta terhelését.

Cöliákia

A cöliákia genetikailag érzékeny egyénekben alakul ki, ismeretlen környezeti tényezők hatására.

Használod a helikopter nézetet?

Hadd osszak meg Veled egy történetet. Kérlek figyelj, mert “ha jól fogyasztod el”, Talán nyersz vele 10-20 jó évet is…:)

Szurovecz Kitti-Kipróbáltuk a nagy ételérzékenység-tesztet – 3. rész

Gondoltam, most teszek egy próbát és az ételérzékenység területén keresem a gondom forrását

Szurovecz Kitti-Kipróbáltuk a nagy ételérzékenység-tesztet – 2. rész

Gondoltam, most teszek egy próbát és az ételérzékenység területén keresem a gondom forrását

Szurovecz Kitti-Kipróbáltuk a nagy ételérzékenység-tesztet – 1. rész

Gondoltam, most teszek egy próbát és az ételérzékenység területén keresem a gondom forrását

Müller Norbert teszteli a FOODTEST 200+ ételintolerancia vizsgálatot II.rész

Ha te is meg szeretnéd tudni, hogy hogyan zajlik a vizsgálat és mit is kapsz kézhez, akkor mindenképp tarts Norbival és nézd meg a két legújabb videóját itt.

Pálinger Kati kézilabdázó véleménye a FOODTEST vizsgálatról.

Pálinger Katalin, válogatott kézilabdázó a pollen allergiája miatt döntött a FOODTEST 200+ ételintolerancia vizsgálat mellett.

Müller Norbert teszteli a FOODTEST 200+ ételintolerancia vizsgálatot

Örömmel vettük Norbi ötletét, melynek eredménye egy 6 videóból álló sorozat, melyben Norbit kísérhetjük végig a Foodtest 200+ laboratóriumi vizsgálat lépésein

Ínycsiklandozó húsvéti ételek- gyerekkekel, Köböl Anita vloggerrel és Tanács Attila fejlesztő séffel.

Szuper hangulatban, lelkes gyerkőcökkel készült a mentes húsvéti kalács, palacsinta és gofri. Tanács Attila fejlesztőséf megmutatja, hogy hogyan kell hajtogatni kalács tésztáját.

Farsangi receptek- FOODTEST LIVE Köböl Anita vloggerrel és Tanács Attila fejlesztő séffel.

A videóból megtudhatjuk a gluténmentes tészták titkát. Tanács Attila megmutatja, hogy hogyan kell hajtogatni a csöröge fánk tésztáját. Majd ismerteti és bemutatja a részeges csirke receptjét.

A frontérzékenységed lebuktathatja az ételintoleranciád

Minden ember érzékeli az időjárás változást, de nem mindenkit visel meg. De tudjuk-e pontosan, hogy mi is az a frontérzékenység és mi áll a hátterében? Miért fáj a fejünk, ha melegfront érkezik?

Dr. Takàts Alajos

Dr. Takàts Alajos gasztroenterológus, belgyógyásznál jártunk ma, aki elmondja tapasztalatait az ételérzékenységgel kapcsolatban.

Dr. Guseo András önkísérletei

A doktor úr ebben a videóban elmondja , hogy milyen tünetei voltak mielőtt megcsináltatta a FOODTEST 200+ vizsgálatot és azok, hogyan szűntek meg. Az is kiderül az interjúból, hogy gyermekeknél mit is okozhat az ételintolerancia és , hogy hogyan is tesztelte a FOODTEST hatékonyságát.

Súlyprobléma

Hogyan segít a FOODTEST 200+ a súlyproblémákon? Az ételintolerancia vizsgálat segítségével beállított diéta hatására Dóra rendbe jött. Az addigi sovány kislány normál testalkatú lett, hasfájása megszűnt.

Ekcéma, bőrprobléma

Hanna bőrproblémáin csak a FOODTEST 200+ vizsgálat segített. Az ételintolerancia vizsgálat utáni étrendnek köszönhetően teljesen megszűnt az addig kezelhetetlennek tűnő ekcéma. Az ételérzékenység komoly bőrproblémákat is okozhat!

Burján Szafi véleménye a FOODTEST 200+ ételintolerancia vizsgálatról

Hasznos lehet azoknak, akiknél minden vizsgálati eredmény negatív, de mégis puffadnak és emésztési problémákkal küszködnek, esetleg hormon vagy bőrproblémájuk van. Az elfogyasztott étel lehet a ludas! Nagyon nem mindegy, hogy mit eszünk!