https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2022/08/Fuszerek-pozitiv-hatasai.png
640
640
Horváth Tamás
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2018/08/foodtest_logo_340x156.png
Horváth Tamás2022-08-29 12:47:542025-09-05 07:31:07Fűszerek pozitív hatásaiNapjainkban rohamosan növekszik az ekcémás megbetegedések száma.
A betegek esetében gyakran ételintolerancia okozza a bőrtüneteket.
Számos étel és élelmiszer alapanyag okozhat ételintoleranciát, ezért érdemes kivizsgálni, hogy nem ez áll-e a betegség hátterében.
Bizonyos élelmiszerek fogyasztása ronthat az ekcémások állapotán, sőt kiváltó okai is lehetnek a betegségnek, ezért egy megfelelő étrend javíthatja a bőrtüneteket vagy akár meg is szűntetheti azokat.
A FOODTEST 200+ a laboratóriumunkban alkalmazott Genarrayt Microarray 200+fehérjechip alapú ételintolerancia mérés.
Egyetlen, kis mennyiségű vérmintából egyidejűleg több, mint 220 féle élelmiszer és élelmiszer alapanyag ellen termelt IgG antitest mennyiségét mutatja ki.
A számszerű eredmények az érzékenység mértékére is utalnak.
Bejegyzés megosztása
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2022/08/Fuszerek-pozitiv-hatasai.png
640
640
Horváth Tamás
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2018/08/foodtest_logo_340x156.png
Horváth Tamás2022-08-29 12:47:542025-09-05 07:31:07Fűszerek pozitív hatásai
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2022/05/Hogyan-kezdjuk-el-az-eletmodvaltast-a-FOODTEST-200-lelet-kezhezvetelet-kovetoen.jpg
1000
1000
Horváth Tamás
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2018/08/foodtest_logo_340x156.png
Horváth Tamás2022-05-25 09:25:212025-09-05 07:31:07Hogyan kezdjük el az életmódváltást a FOODTEST 200+ lelet kézhezvételét követően?
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2020/11/Nevtelen-terv-masolata-5.jpg
1000
1000
Horváth Tamás
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2018/08/foodtest_logo_340x156.png
Horváth Tamás2020-11-05 11:19:162025-09-05 07:31:08A “3A” és az ételintolerancia
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2020/10/tojas.jpg
1208
1920
Horváth Tamás
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2018/08/foodtest_logo_340x156.png
Horváth Tamás2020-10-29 11:14:292025-09-05 07:31:08Áldás és átok a tojásMi az ételintolerancia?
Ételintolerancia alakul ki, mikor az emésztés során bizonyos ételek nem képesek felszívódni így az emésztetlen komponensek kóros immunreakciót váltanak ki.
Kapcsolat
Címünk: 2049 Diósd, Álmos fejedelem u. 27.
Telefon: +36 1 424 0969
E-mail: info@foodtest.hu
Facebook oldalunk

Emésztés és az ételintolerancia