https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2017/02/bake-599521_1920.jpg
1280
1920
Horváth Tamás
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2018/08/foodtest_logo_340x156.png
Horváth Tamás2017-02-28 20:33:362025-09-05 07:32:27Ízületi gyulladásFOODTEST 200+ ételintolerancia teszt fehérjechip alapú diagnosztikai rendszerrel
Az élelmiszer-specifikus IgG típusú ellenanyagok gyors kimutatásával az erős immunválaszt és kellemetlen tüneteket okozó élelmiszerek kizárhatók, illetve kiválthatók az étrendből, így az életminőség jelentősen javítható.
A laboratóriumunkban alkalmazott fehérjechip alapú ételintolerancia mérés legfontosabb jellemzői:
- Mindössze 5-10 uL vérminta szükséges (ujjbegyvér, teljes vér, plazma vagy szérum)
- Egyetlen mintából egyszerre több, mint 220 élelmiszer-specifikus IgG meghatározása
- Leletkiadás: 5 napon belül, elektronikus úton saját fejlesztésű FOODTEST Global programunkon keresztül, testreszabott formátumban
- Előnyök az otthoni gyorstesztekhez képest:
- nagyságrenddel több élelmiszer és élelmiszer-alapanyag érzékenység mutatható ki
- kvantitatív (számszerűsített) eredmények
- mérés, adatfeldolgozás és leletezés speciális szoftvercsomag segítségével
Bejegyzés megosztása
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2017/02/bake-599521_1920.jpg
1280
1920
Horváth Tamás
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2018/08/foodtest_logo_340x156.png
Horváth Tamás2017-02-28 20:33:362025-09-05 07:32:27Ízületi gyulladás
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2017/02/bake-599521_1920.jpg
1280
1920
Horváth Tamás
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2018/08/foodtest_logo_340x156.png
Horváth Tamás2017-02-28 20:31:442025-09-05 07:32:27Bőrproblémák
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2017/02/bottle-2032980_1920.jpg
1061
1920
Horváth Tamás
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2018/08/foodtest_logo_340x156.png
Horváth Tamás2017-02-28 20:28:412025-09-05 07:32:28Anti-aging
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2017/02/earth-1611399_1920.jpg
1440
1920
Horváth Tamás
https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2018/08/foodtest_logo_340x156.png
Horváth Tamás2017-02-28 20:25:422025-09-05 07:32:28MeddőségMi az ételintolerancia?
Ételintolerancia alakul ki, mikor az emésztés során bizonyos ételek nem képesek felszívódni így az emésztetlen komponensek kóros immunreakciót váltanak ki.
Kapcsolat
Címünk: 2049 Diósd, Álmos fejedelem u. 27.
Telefon: +36 1 424 0969
E-mail: info@foodtest.hu
Facebook oldalunk

Legyen Ön is FOODTEST 200+ szolgáltató!