![](https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2024/07/Etelintolerancia-vizsgalatok-ara-260x185.jpg)
Olyan ételek, melyeket már régen fogyasztott, alacsony ételintolerancia reakciót adhatnak. Ha a szervezet nincs kitéve az adott étel hatásainak, akkor a kimutatandó antitestek termelése lecsökken, így a FOODTEST 200+ nem feltétlenül mutat érzékenységet.
Bejegyzés megosztása
![](https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2024/07/Etelintolerancia-vizsgalatok-ara-260x185.jpg)
![](https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2023/04/Hatekony-az-olcsobb-IgG4-vizsgalat-800-×-800-keppont-260x185.jpg)
![](https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2023/03/IGG4-260x185.png)
![](https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2023/02/Atveres-az-Etelintolerancia-260x185.png)
Mi az ételintolerancia?
Ételintolerancia alakul ki, mikor az emésztés során bizonyos ételek nem képesek felszívódni így az emésztetlen komponensek kóros immunreakciót váltanak ki.
Kapcsolat
Címünk: 2049 Diósd, Álmos fejedelem u. 27.
Telefon: +36 1 424 0969
E-mail: info@foodtest.hu
![](https://foodtest.hu/wp-content/uploads/2018/01/barion-card-payment-mark-2017-500px-300x36.png)